Olight - Testimenestyjä maailmalla

Ostoskori

 

Olight-valaisimia voi hankkia hyvinvarustelluista valaisimia myyvistä liikkeistä kautta maan.

» Katso Olight-jälleenmyyjäsi

 

 

Kansainvälisissä testeissä mainetta niittänyt Olight on erikoistunut erityisesti huipputehokkaisiin kannettaviin LED-valaisimiin. Esimerkiksi Olightin X6 Marauder tarjoaa uskomattoman 5000 lumenin valotehon. Tätä kirjoitettaessa Olight X6 on markkinoiden tehokkain kannettava LED-käsivalaisin. Olight-valaisimet ovat todellisia Hightech tuotteita, joita yhdistää tyylikkyys, tinkimätön laatu ja mahtavat ominaisuudet.

Olight - Käsivalaisimien uusi sukupolvi

Jokainen Olight-valaisinmalli on käynyt läpi tarkat, lähes tieteelliset Ansi/Nema FL1-standardin mukaiset testit. Testeissä selvitetään valaisinmallin ominaisuudet äärimmäisissä olosuhteissa.

Olight-valaisimien suorituskyky ilmaistaan erityisillä FL1-standardiin liittyvillä symboleilla:

Olight LED-valaisimet - Tehty käyttöön

Olight-valaisinperheestä löydät suorituskykyä ja käyttömukavuutta niin koti-, ulkoilu-, retkeily- kuin metsästys-, eränkäynti-, teollisuus-, viranomais- tai turvallisuusalan käyttöön pienistä avaimenperävalaisimista aina huipputehokkaisiin kannettaviin valonheittimiin.

Olight LED-valaisimet ovat laadukkaita ammattikäyttöön soveltuvia työkaluja, jotka on suunniteltu kestäviksi, vesitiiviiksi ja helppokäyttöisiksi. Anodisoidun alumiinirunkonsa ansiosta ne kestävät kovaakin käyttöä.

Kaikilla Olight-valaisimilla on kahden vuoden (24 kk) takuu. Huollosta vastaa Olight Suomi, toimipaikka Oulussa.

Olight-valaisimet on suunniteltu valaisinta paljon käyttävälle - voidaan sanoa, että ne on tehty käyttöön.

© 2013 Olight Suomi / Olight.fi | 2304112-0 | Rekisteriseloste