Olight - Takuu ja tuki

Ostoskori

Kaikilla Olight-valaisimilla on vähintään kahden vuoden (24 kk) takuu. Käyttämällä ja huoltamalla oikein Olight LED-valaisintasi varmistat valaisimen luotettavan toiminnan ja maksimoit valaisimen käyttöiän.

  • Huolehdi, että poistat akut valaisimesta jos tiedät, ettei valaisinta käytetä pitkään aikaan. Varastoinnin ajaksi akut kannattaa ladata täyteen.

  • Uudenaikaiset LED-valaisimet ovat hyvin tehokkaita. Valaisimen palaessa osa tehosta muuttuu lämpöenergiaksi. Ylikuumeneminen saattaa vaurioittaa valaisinta ja käytössä olevaa virtalähdettä. Huolehdi, ettet käytä valaisimia sisätiloissa liian pitkiä ajanjaksoja täydellä teholla.

  • Älä pura itse valaisinta, näin vältät vahingoittamasta valaisinta ja takuuehtojen raukeamisen.

  • Käytä ainoastaan luotetuiksi tunnettuja paristoja tai akkuja. Varmista, että virtalähteen antama- ja valaisimen vaatima jännite ovat samat.

  • Poista paristot/akut valaisimesta jos tiedät, että valaisin tulee olemaan käyttämättä pitkän ajan tai paristot ovat loppuun tyhjentyneet. Näin vältät mahdolliset haitalliset paristovuodot.

  • Varmista, että pariston plusnapa (+) on asennettu kohti valaisimen led-päätä. Käänteinen polarisaatio saattaa vahingoittaa valaisimen ohjainpiiriä.

  • Mikäli valaisin on varustettu tiivistävällä O-renkailla, vaihda O-renkaat jos ne ovat vahingoittuneet esim. pitkän käytön vuoksi ja voitele tiivisterenkaat säännöllisesti kumin hoitoon tarkoitetulla kemikaalilla. Näin varmistat tiivisteiden mahdollisemman pitkän kunnossaolon ja valaisimen vesitiiveyden.

  • Puhdista valaisimen kontaktipinnat säännöllisesti, erityisesti silloin kun valaisin vilkkuu tai ei syty lainkaan.

Useat syyt voivat aiheuttaa valaisimen vilkkumisen tai toimimattomuuden kuten esimerkiksi:

Syy 1: Paristo/akku on kulunut loppuun.

Ratkaisu: Vaihda paristot/akku (huomioi pariston oikea asennus +/-).

Syy 2: Kontaktipinnat ovat likaiset.

Ratkaisu: Puhdista kontaktipinnat puuvillaisella puhdistusliinalla joka on kostutettu alkoholipohjaisella puhdistusaineella.

Syy 3: Valaisinpää, runko tai sisäosat ovat löysällä.

Ratkaisu: Voitele O-renkaat ja kierrä valaisimen pääty ja perä tiukasti runkoon.

Mikäli et saa ongelmaa ratkaistua yllämainittujen käyttö- ja huoltotoimenpiteiden avulla, ota ystävällisesti yhteyttä Olight Suomen huoltoon. Takuu ja huoltopalvelu koskee vain maahantuomiamme valaisimia.


Yleinen Li-ion-akkuja ja -latureita koskeva käyttöturvallisuustiedote:

Li-ion akun latauksessa on käytettävä tarkoitukseen soveltuvaa laturia. Älä käytä yhdessä muiden merkkisten, tyyppisten tai mallisten paristojen kanssa! Älä jätä paristoa latauslaitteeseen yli 24 tunniksi ja lataa akkuja aina valvonnan alla!

 

VAROITUS:
Nykyaikaiset LED-valaisimet ovat erittäin valovoimaisia ja voivat väärin käytettynä aiheuttaa jopa silmävaurion.

Älä koskaan osoita valosäteellä itseäsi, muita ihmisiä tai eläimiä suoraan silmiin. Elä jätä lapsia leikkimään yksin valaisimien kanssa.

© 2013 Olight Suomi / Olight.fi | 2304112-0 | Rekisteriseloste